Rendementsverbetering

Het laten slagen van rendementsverbetering vereist behendigheid en regelmatig een radicaal andere manier van denken over strategie en uitvoering. In de meeste bedrijven kunnen managers prima wijzen op rendementsverbeteringen bij andere afdelingen of bedrijfsonderdelen. Als het echter gaat om rendementsverbeteringen binnen hun eigen afdeling of bedrijfsonderdeel wordt het al een stuk gevoeliger. Daarnaast heeft het niet altijd prioriteit of is er geen tijd beschikbaar om te focussen op verbetermogelijkheden en optimalisatie van de commerciële effectiviteit.

Mijn jarenlange ervaring staat in het teken van prestatieverbetering. Of het nu gaat om top-line groei of bottom-line uitdagingen, met mijn benadering heb ik bewezen resultaten te boeken. Mijn aanpak wordt gekenmerkt door een snelle en scherpe analyse en een zakelijke en hands-on insteek. Indien definieerbaar wil ik graag worden afgerekend op basis van het eindresultaat.

Lees meer over wat ik doe voor organisaties om de commerciële effectiviteit van ondernemingen te verbeteren of om kosten duurzaam te verlagen.